Jdi na obsah Jdi na menu

Honey složila podzimní zkoušky !!!

19. 9. 2011

Nejprve jsem se tam chtěla s Hanynkou jen zajet podívat, ale když už jsme tam měli namířeno, říkala jsme si, že se tam už rovnou přihlásíme.

Máme obrovskou radost - byli jsme úspěšní !!!

I když na začítku zkoušek to tak nevypadalo ... Hanynka na první disciplíně "přinášení kachny z hluboké vody" předvedla komedii :-) pro diváky. Po aportu s výstřelem se sice vrhla do vody jako obvykle, stejně tak jako vždy uchopila kachnu a dala se na cestu zpět ... vtom všek z radosti z toho, že je ve vodě, jala se lapat bublinky a hmyz, létající nad vodou, takže se pustila kačky a chvíli plavala kolem ní (přičemž si ji hezky posouvala blíže ke břehu - běda kdyby ji chtěl někdo sebrat!) a užívala si krásné letní ráno... 

No tato epizoda končí šťastně - po (několikerém) přivolání nakonec úspěšně kačku donesla na břeh, neupustila a předala. Lidi se bavili ... rozhodčí byli velmi tolerantní a dali nám to za jedna :-)

Další disciplíny už byly skvělé, řekla bych ukázkové ... a za plný počet (jen na markingu jsem ji prý vypustila o pár sekund dřív, takže známka 3). Byli jsme velmi pochváleni a se 172 body jsme odpoledne šťastně dojeli domů.

HURÁ ! HURÁ ! HURÁ !