Jdi na obsah Jdi na menu

Narozeninové setkání štěňátek z vrhu C

8. 6. 2014

Pozvání na PARTY přijali ČENSÍK (Cool Chance z B.K.) s paničkou Míšou Ježkovou, CASH s paničkou Stanislavou Marešovou, CÉZAR s Hankou Himmerovou a jako host se přijela podívat také Čensíkova kamarádka ERINKA (Northern Sun Brdské Zlato) s paničkou Janou Dlapovou.

Ubytování bylo ve velmi dobře vybavených, nově zrekonstruovaných chatičkách u přehrady Olešná u Frýdku-Místku. V sobotu hned po příjezdu jsme se přesunuli do lesa na výcvik - bylo takové vedro, že na sluníčku bychom nevydrželi.

FOTO: pohled od chatek na přehradu a na Lysou horu - to je ten největší kopec v pozadí :-)

014.jpg

 

FOTO: Míša právě vyslala Čensíka pro aport

084.jpg

Cvičení se Zuzkou Bálkovou nakonec zvládli všichni, i když mírná zaváhání se vyskytla .... ale nikdo není dokonalý a chuť dělat paničce radost byla vidět u všech, jen je potřeba cvičit.

Ráno v neděli jsme pak pokračovali ve výcviku, a to na vodě. Tam bylo vidět, že všechny pejsky plavání hodně baví a pro aport a pro paničku jsou schopni udělat ledacos - dokonce i poprvé skočit do vody, plavat, a aport přinést až do ruky!

 

FOTO: Cash hrdě nese Stáni aport z vody

168.jpg

 

FOTO: Cézarek nezůstává pozadu a taky si pro aportek doplaval, aby ho přinesl Hance

226.jpg

A kdeže je vlastně ta PARTY? Grilovačka byla v sobotu večer, bylo nádherně, z chatek byl nádherný výhled na přehradu Olešnou a Lysou horu nad ní, a zábava byla výborná ... málem jsme zapomněli, že je také potřeba jít spát, abychom v neděli fungovali :-)

A ještě něco jsem opomněla - trpělivý doprovod našich psích vůdců ... se Stáňou přijel její milý Jannis se psím kamarádem Dalmíkem, a s Hankou dojel Jarda - tomu obzvlášť děkuji za trpělivost při čekání "až se ti dacani vyřádí" ;-)

FOTO: naši pracanti:Cash, Erinka, Honey, Cézar a Čensi

256.jpg

V každém případě byl tento víkend moc fajn, hodně jsme se naučili a moc se těšíme na opáčko :-) PARTY 1 JE ZA NÁMI - AŤ ŽIJE PARTY 2 !!! ;-)

FOTOGALERIE na http://goldendoggies.rajce.idnes.cz/Setkani_stenatek_2014-06/

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář